VAR december 2017

TRIO uitgeschakeld in SGS bekertournooi.

Op papier een veel sterkere tegenstander zat tegenover de vier schakers van TRIO.
Stilletjes hopend op een stunt was de realiteit dat Barneveld in werkelijkheid ook een maatje te groot was. De partijen waren echter zeer boeiend en zeker geen al te makkelijke prooi voor Barneveld.
Pas in de eindspelen kwamen Edwin Wijers en Hans van Dijk tekort en werden tot overgave gedwongen. Chris van Meer en Theo van der Poll ontwikkelden goed spel waarbij Chris laat op de avond toch de eer aan zijn tegenstander moest geven. Theo van der Poll behaalde een persoonlijk succesje door remise af te dwingen wat in een eindstand van 0,5-3,5 resulteerde.
In de interne competitie waren er geen eenvoudige maar wel degelijke overwinningen te zien van Pieter Popken en Dirk van de Geer respectievelijk tegen John Schat en Jan van Oort.
Taai spel op de borden bij Hans Muller - Andre van Dijk rn Sebastiaan van Asselen-Ron Woudsma. Geen enkele speler on de juiste strategie en zetten bedenken wat remise opleverde.
De fraaiste overwinning kwam op naam van Frank Kanne. In het eindspel wist Frank dankzij zijn sterke pionnen zijn tegenstander Kees Mijderwijk te verschalken.
Ook zin om te schaken? Kijk dan op www.trioschaak.nl !

Comments are closed.