DATUM OPEN SNELSCHAAK KAMPIOENSCHAP TRIO NAAR 23 DECEMBER

Snelschaken 23 december!!

Jaarlijks vinden rond kerst en oud en nieuw 2 leuke schaaktoernooien plaats.

In Harmelen het gezellige oliebollentoernooi van Harmonie en in de Meern het even zo gezellige open snelschaakkampioenschap van schaakvereniging TRIO.
Het laatste toernooi was in 1e instantie op 30 december gepland maar gezien dan beide toernooien tegelijk tijdig zouden plaatsvinden heeft TRIO het toernooi naar 23 december verplaatst.

Op maandagavond 23 december houdt schaakvereniging TRIO in De Meern haar jaarlijkse en traditionele open snelschaaktoernooi om het kampioenschap van Leidsche Rijn. Zoals gewoonlijk is het in De Schalm aan de Oranjelaan 10 in De Meern. De zaal is open om 19.30 uur en het toernooi zelf start rond 20.00 uur. Voor een toernooi als dit is het uiteraard noodzakelijk dat je kunt schaken, maar dat wil niet zeggen dat ook schakers die niet zo sterk spelen niet kunnen meedoen.

Integendeel geheel passend bij de organiserende club past het dat ook huisschakers van harte welkom zijn. Het speeltempo bedraagt 10 minuten per speler per partij.

Van te voren aanmelden is wenselijk zodat ten behoeve van de indeling en organisatie het aantal deelnemers vooraf bekend is. Aanmelden kunt doen via een e-mail
aan schaakverenigingtrio@ziggo.nl.

Comments are closed.