Dirk van de Geer verrassende maar terechte clubkampioen

De clubcompetite 2017-2018 was ongekend spannend en pas in de laatste fase van de competitie kon Dirk van de Geer zich ontdoen van zijn belager, de eerder onbetwiste kampioen van TRIO, Edwin Weijers.

Dirk van de Geer speelde zowel in de interne als externe competitie een uitermate sterk seizoen waar voor de interne competitie van de 30 partijen slechts 6 partijen verloren gingen. Zowel met bordpercentage als totaal aantal wedstrijdpunten liet Dirk zien dat hij de onbetwiste nummer 1 van 2017-2018 is.

Edwin Weijers moest na de successen van de voorgaande jaren, genoegen nemen met een  fraaie 2e plaats mede gezien de zware partijen die in de externe wedstrijden uitgevochten moesten worden. Uiteraard zal Edwin de strijd om de titel voor het komend seizoen weer volop aangaan....

Ook de overige spelers in de top 10 hadden een goed seizoen al hoewel zij op gepaste afstand volgen. Voor de volledige eindstand zie de ranglijst na ronde 32.

Voor het komende seizoen, de start is de 2e maandag van september, zijn er weer voor iedereen nieuwe kansen en titelkandidaten volop aanwezig.

 

Comments are closed.