Schaakvereniging TRIO start nieuwe seizoen

Volgens traditie zijn de schakers van TRIO op de eerste maandag van september begonnen met de jaarvergadering en een simultaanseance als aftrap van het nieuwe schaakseizoen.

Dit seizoen wordt de onderlinge competitie in drie rondes van 11 partijen gespeeld. Daarnaast wordt er een bekercompetitie gehouden. Dit is een knock out systeem. Elk jaar weer zijn er in deze competitie verrassingen en worden hooggeplaatste spelers verrast door   , op papier althans, zwakkere spelers.

Ook wordt er door een achttal en twee viertallen deelgenomen aan de externe competitie van de Stichts Gooise Schaakbond.
Bij TRIO is er naast het schaken ook altijd tijd voor gezelligheid en met name na afloop van de partijen wordt er, onder het genot van een drankje, nog uitgebreid geanalyseerd.

Heeft u belangstelling: kom gerust op maandagavond eens langs in de Schalm aan de Oranjelaan in De Meern om kennis te maken. Wilt u vrijblijvend een partijtje mee spelen?Aanmelden kan via een e-mail aan de schaakverenigingtrio@ziggo.nl.

Comments are closed.