TRIO Open Snelschaak kampioenschap woensdag 27 december 2017

Woensdag 27 december a.s organiseert TRIO het jaarlijks terugkerend open snelschaaktoernooi, Dit toernooi staat open voor de leden van TRIO en thuisschakers of schaakliefhebbers in de regio de Meern, Vleuten en Leidsche Rijn. U bent van harte welkom bij dit toernooi waar schaakplezier voorop staat.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in een aantal poules gespeeld waarbij ook rekening gehouden wordt met de speelsterkte . Na de poulewedstrijden volgen de finalerondes waarbij tegen de spelers die in de andere poules dezelfde plaats behaald. Het speeltempo is 10 minuten per partij per speler.

Het toernooi staat bekend om zijn gezellige en ontspannen waarbij gestreden wordt om de felbegeerde bokaal en bijbehorende roem. Naar alle waarschijnlijk mogen wij wederom de kampioenen van de voorgaande jaren ook weer verwelkomen.  Het toernooi is ook een mooi moment om kennis te maken met de schaakclub TRIO en de sfeer op de vereniging te proeven.

Het toernooi wordt gehouden in de Schalm aan de Oranjelaan in De Meern en start om 19.45. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. Mocht u mee willen spelen mag u dat uiteraard ook al vooraf kenbaar maken via een e-mail bericht aan schaakverenigingtrio@ziggo.nl

Comments are closed.